Er I GDPR compliant?

OS2datascanner er et effektivt scanningsværktøj, der sikrer GDPR compliance og høj datakvalitet i hele jeres organisation.

OS2datascanners brugergrænseflade
OS2datascanners brugergrænseflade

Overblik over følsom data

Udviklet med udgangspunkt i sikkerhed

Brugervenligt interface

Skal du med på næste webinar?

Scanner alle datakilder

OS2datascanner kan nemt kobles på de mange indbyggede datakilder, lokalt og i skyen. Hjemmesider, OneDrive, fildrev, Exchange, Office 365, Gmail – der er ingen begrænsninger, og der kan nemt tilføjes nye datakilder.

Webscanning

OS2datascanner leveres med en webscanner, målrettet til at scanne hjemmesider og intranet efter personfølsomt data og døde links.​​

Fil- og drevscanning

Scanner hurtigt og effektivt i alle gængse filtyper, billeder, dokumenter og udpakker automatisk zippede filer.​

Mailscanning

Har I Exchange on premise eller Office 365 i skyen? OS2datascanner understøtter begge platforme og kan scanne alt indhold og vedhæftede filer.

Brug foruddefinerede regler

OS2datascanner er nemt at tage i brug, da systemet indeholder en række indbyggede regler, der scanner efter personkritiske data som blandt andet: CPR-numre, navne, sundhedstermer, kreditkortnumre, adresser og e-mailadresser

Tilpas scanning efter behov

OS2datascanners administrationsmodul gør det nemt og enkelt for en IT-administrator selv at definere og kombinere regler til netop jeres behov. Dette gør regelmotoren til et kraftfuldt og fleksibelt værktøj i jeres arbejde med databeskyttelse.

Modtag individuel rapport

I rapportmodulet genereres individuel oversigt over de scanningsresultater, som systemet automatisk tildeler den dataansvarlige. Den enkelte opnår således det fulde overblik over den data, der skal håndteres.

Følg udvikling

OS2datascanners statistikmodul præsenterer flere forskellige datavisualiseringer, som tilsammen giver den dataansvarlige og ledelsen et hurtigt billede af den aktuelle situation i jeres organisation. 

Nyheder fra OS2datascanner

OS2datascanner API

I sidste nyhedsbrev lovede vi nyt om API’et snart, og nu er det her! I samarbejde med Ballerup Kommune har OS2datascanner nu et funktionelt API,

Læs mere »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om OS2datascanner sendt direkte til din indbakke.

Et udvalg af vores kunder på OS2datascanner

Vil I høre mere om, hvordan OS2datascanner kan gøre jeres hverdag mere sikker?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

1

Indledende samtale

Vi tager kontakt til jer med henblik på en indledende samtale, hvor vi gerne vil høre mere om, hvem I er som virksomhed, og hvilke behov I har. Såfremt I har nogle spørgsmål til OS2datascanner, vil vi gøre vores bedste for at besvare dem.

2

Online demo af OS2datascanner

Vi aftaler et tidspunkt og en lokation, som passer jer, hvor vi giver jer adgang til en online demoversion af OS2datascanner. Hvis der er behov for det, guider vi jer gerne gennem processen og står klar til at besvare tvivlspørgsmål.

3

Opfølgende møde

I forlængelse af at I har afprøvet vores online demoversion af OS2datascanner, vil vi på et opfølgende møde gennemgå jeres oplevelse med værktøjet samt aftale den videre proces.